Brug en Bouwer

Ik ben Jeroen van Nieuwkerk, een veelzijdige automatiseringsprofessional. Ik heb een uitgebreid trackrecord op het gebied van data gerelateerde vraagstukken, onder andere in het regulatory compliance domein en de financiële sector. Ik houd je scherp door de structurele oplossing te zoeken en niet snel genoegen te nemen met de snelste oplossing. Immers, niets is zo permanent als een tijdelijke oplossing. Brug en Bouwer geeft de essentie aan van mijn manier van werken en de toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

De brug in mij…

… sluit aan bij dat wat je zelf al hebt in je organisatie. Dit maakt het eenvoudiger om mijn werk over te dragen en te verankeren in jouw organisatie.

… vindt zelf de mensen, ook als de mensen mij of elkaar niet kunnen vinden en breng hen met elkaar in contact. Soms is het lastig om elkaars wereld te begrijpen ook al werk je in dezelfde organisatie. Ik focus me op de inhoud en zoek de verbinding op een neutrale manier, ook in gevoelige situaties.

… laat je ook de, voor jou minder voor de hand liggende, alternatieven zien, die ergens anders succesvol zijn. Ook al hebben specifieke business domeinen allemaal hun eigen karakter, de vraagstukken waarmee ze te maken hebben zijn vaak universeel.

De bouwer in mij…

… neemt graag een stuk werk aan dat anderen niet kunnen of willen uitvoeren. Kennis en ervaring kunnen ontbreken in je organisatie; vaak is er echt meer mogelijk dan je denkt.

… steekt de handen uit de mouwen. Daar waar anderen blijven hangen in praten over de (on)mogelijkheden voor oplossingen, werk ik deze concreet uit, zodat er ook echt over iets te praten valt.

… creëert structuur in chaos, zodat anderen inzichten kunnen opdoen en hun werk makkelijker kunnen uitvoeren.

… laat zien dat adviezen en concepten ook echt werken. Door mijn brede ervaring met software en data engineering ben ik in staat om met een grote diversiteit aan programmeertalen en programma’s te werken en eigen werk te automatiseren, waar ook anderen de vruchten van plukken.